Şehit Ahmet Çağlar İlkokulu

Vizyon: Bilgi çağına uyumlu, çağdaş dünyadaki teknolojiyi izleyen,örnek alan ve geliştiren,Türk Milletinin değerlerini dünyaya taşıyan,insana ve çevreye saygılı,özgüveni tam olan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Cumhuriyeti´nin varlığının kıymetini bilen, önemini ve değerini kavrayan, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, bilgiye ulaşan ve onu kullanabilen, kendini tanıyan ve çevresine ifade edebilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı çevreye duyarlı, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştiren, eğitim ve öğretim standartlarına, çağın gereksinimlerine yanıt verecek düzeye getiren bir kurum olarak eğitim dünyasına örnek olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 9:20 - 15.00
Isınma: Doğal gaz
Servis Bilgisi: servis hizmeti bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitahmetcaglarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATAPARK MAH. 1359 SK. NO 2 KEÇİÖREN / ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :1900

Adres - ATAPARK MAH. 1359 SK. NO 2 KEÇİÖREN / ANKARA

Ulaşım Ego 286 NOLU HAT okulumuzun yakınından geçmektedir. Kuşcağız- Ovacık dolmuşları son durağı okulumuzun yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MEM 6 KM, İL MEM 11 KM