Don't Be a Bully Be a Bro

Don't Be a Bully Be a Bro" Etwinning Projesi

Şehit Ahmet Çağlar ilkokulu Nuray Gursoy ve 3/E sınıfı "Don't Be a Bully Be a Bro" etwinning Projesi yurutmektedir.Akran zorbalığı okullarda her geçen gün artan, kısa ve uzun vadede insan sağlığını, psikolojisini ve akademik başarısını olumsuz etkileyen önemli bir sorundur. Bu proje ile akran zorbalığının altında yatan nedenlerin bulunması, uygun çözümlerin üretilmesi ve bu sayede öğrencilerimizin zorbalık davranışlarının mümkün olduğunca en aza indirilmesi amaçlanmaktadır. Çünkü bu olumsuz davranışlar onların öğrenme becerilerini, akademik başarılarını ve toplum sağlığını olumsuz etkilemektedir. Bu proje ile akran zorbalığının nedenlerini, zorbalık türlerini belirlemeyi, farklı çözüm yollarını tartışmayı ve sorunu çözmeyi amaçlıyoruz.

14.06.2023 137

14-06-2023